come ooooooon

Hejsan!

Är så frustrerad på mig själv just nu att jag spricker. Så mycket saker som jag måste få tummen ur och göra men istället sitter jag här och gör massa onödiga saker. Gah!!!! Typiskt mig när jag har för mycket på "to do-listan" då strejkar jag totalt och gör absolut ingenting istället bara för att det stressar mig så mycket haha. Nej imorgon bör jag bocka av MINST 3 saker.

Fredag imorgon och jag har en jobbhelg framför mig, så jag är inte jätte exalterad. Men kan blir en och annan utgång trotsallt och en hel dag shopping i city. Så ska inte klaga ändå:-)

Nu äre suss dags som gäller. Good night my friends!



Scooore for weekend!


wake up call!

Fick ett mail idag om att jag var tvungen att bestämma mig om jag ska förlänga/åka hem och jag har då valt att åka hem efter festivalen i aug/sep. Insåg då att jäklar vad tiden har gått fort, är inne i min 9:onde månad just nu vilket känns helt ofattbart! Min värdmamma frågade mig idag om jag kände att jag hade upplevt och lärt mig det jag velat under mitt år? Och ja självklart har jag det, men jag tror jag kommer att märka det ännu mer när jag väl sätter foten på hemmaplan och inser skillnaden, men framför allt att det finns så mycket mer i livet än just min lilla hemstad(som jag för övrigt uppskattar liiite mer efter detta år). Har en sån sjukt delad känsla av att komma hem, är rädd, lycklig och nervös... allt i ett! Jaja det är 4 fullspäckade månader kvar och för att inte nämna att jag endast har 7 jobbveckor kvar innan kidsen drar på camp över hela sommaren. Yaay!!

Quick update sen senast: Har kommit ur min svacka, nästan avklarat mitt mål och sprungit 7.5 km(mål 1 mil) blivit sjuk, vart på min första och sista rock konsert och upptäckt ett nytt "partysmultronställe". Det jag kan komma på sen senast:-)

Ha de bra och natti natti!


Jag och Clara i Huntington i fredags. Puss påre ♥


dåligt val

Halloo!

Insåg precis att jag gjort det mest idiotiska valet 2012. Haft en vanlig måndag här i NY, dvs startade dagen hyffsat tidigt med att springa, sedan iväg för att storhandla och efter de iväg och göra små ärenden i alla andra matbutiker eftersom det inte finns ETT ställe med alla märken och självklart vill barnen ha kakor och snacks från alla olika butiker. SÅ snäll som jag är åker jag som en dåre mellan alla butiker och sen hem och packa upp maten. Väl hemma och allt uppackat droppar barnen in en efter och inom ca 10 sekunder så har ungarna halvt ihjäl varandra och alla sitter och grinar. Så när jag väl slutat var min enda plan att sova med tanke på att jag ska för första gången sen jag flyttat hit gå upp klockan 8.00, men helt plötsligt upptod en spontan törst så jag väljer att halsa en redbull så att nu sitter jag här pigg som satan och skriver ett sjukt onödigt inlägg om absolut ingenting egentligen.

Har blivit underhållen med 2 fyllesamtal, ett av min syster och ett av min handledare. Haha herregud säger jag bara. Jag älskar Valborg!!

Nej nu måste jag försöka mig på att sova, god natt/god morgon :)



Bästa Josseeeeeeeeeh♥





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!