...and that's all we need


Jeffrey Campbell

Eftersom sidan där jag beställde mina Jeffrey Campbell Lita skor från början lades ner så fick jag bege mig till Manhattan och köpa mig ett par istället. Och idag följde de med mig hem. Jag är lycklig!!!!


äntligen fredag... eller?

Fredag it is och jobb står på schemat! Dock jobbar jag inte jätte hårt för det är inga barn i huset fram till halv 10 så gör absolut ingenting. Mer än kollar på en otroligt dålig film och spelar tankeleken på Skype, älskade fredag. Kanske är mer eller mindre bäst så med tanke på den vilda helgen jag hade senast.

Pratade med min saknade farmor idag på Skype, åh vad jag saknar dig!!!

Nu ska jag fortsätta kolla på den otroligt dåliga filmen och äta lite broccoli som jag har fått dille på.
LOOOVE!


Hjäääälp!

Tror att min kropp fick en smärre chock av mitt hårda festande i helgen så den bestämde sig att bli sjuk i 2 dagar. Efter ett otroligt onödigt och dyrt(anar jag) doktor besök så mår jag idag toppen och är frisk som en nötkärna. Men blev mer eller mindre tvingad till doktorn för jag hade tydligen inte tid att bli sjuk inför min jobb helg...

Har inte mycket att uppdatera er om i dagens läge. Det enda jag vill är att springa!

Dock har jag en fråga till er som läser. Är det någon som vet ett bra märke som säljer protein shakes? Som man kan ersätta en måltid med och ger mycket energi osv. Ett märke som säljs i USA då. Tacksam för svar!!



Saknar min tokfia!


Back in school

Hej mina vänner!

Vilken helg!!! Som jag nämnde i tidigare inlägg så var det back in school för min del. Kan väl inte påstå att jag lärt mig mycket under denna helg men det var ett måste och det är skönt att hälften av mina poäng är avklarade.

Eftersom hela ligan gick i skolan i helgen så passade vi även på att festa till det kvällstid. Blev en 2-dagars för min del och sov max 5 h på HELA helgen. Men ska inte klaga för det var sjävförvållat!

Nu är det måndag och back to reality. Fick en fråga om hur jag jobbar om dagarna och hur mitt schema ser ut. Jag börjar jobba med barnen kl.15.00 varje dag när yngsta tjejen kommer hem, men innan det ska sängarna bäddas, städa upp i rummen och jag står även för all handling av mat. Så t ex om jag handlar mat på måndagen så behöver jag inte åka dagen efter utan då behöver jag bara bädda sängar och städa upp så gott som sedan är jag ledig fram till 15.00. Riktigt skönt med tanke på att jag HATAR att gå upp tidigt på morgonen!
Sen åker barnen iväg till pappan varannan helg vilket betyder att jag blir ledig, detta har vi precis börjat med så att få vara mer ledig om helgerna klagar jag INTE över. Tidigare jobbade jag varje helg förutom en helg i månaden.
Sedan har man ju även 1 och halv dag ledigt i veckan vilket för min del infaller varje söndag och halva lördagen.

Sååå där fick ni en mer inblick i min otroligt glammiga vardag...;-) Det sista jag måste tillägga är att utan mina vänner och lediga helger hade jag fått minst sagt psykbryt! Och man lever så otroligt länge på roliga partykvällar och dagar inne i city så att man orkar psykiskt mer. För au pair livet är inte alltid JÄTTE kul.

Här kommen en salig blandning från min helg.


Emily & Sigge


Otroligt seriösa på skolan....


Fräscht bord


Emily & Hanne


Hey I heard you were a wild one

Tänka sig att jag bott i familjen i 5 månader nu. HELT s.i.n.n.e.s vad fort tiden går. Samtidigt blir jag så stolt att jag "klarat" mig och kämpat fram tills nu. Tro mig detta jobb är det roligaste men också det mest jobbiga och psykiskt påfrestande jag haft. Men jäklar vad jag lär mig mycket!

Något som jag inte borde skriva här med tanke på att så många i min familj läser mig blogg; Men fan vad jag INTE vill åka hem till Västerås. Missförstå mig rätt nu, önskar att hela släkten och vänner bodde här. Då hade jag ALDRIG åkt hem.

I helgen är jag ledig och vad tror ni jag måste underhålla mig med då? Jo jag ska gå i skolan och beta av några obligatoriska credits. Fashion through the decades, YAY!

Nu kryper det i mina ben efter att få springa lite så dags att bege sig ut i det fina vädret.







We're just having fun

Jag vet inte vad jag vill mest just nu... åka till varmare breddgrader eller åka skidor. Inte för att jag har planer på något av det men tanken slog mig att jag är i något slags behov.

Idag är det en helt vanlig tisdag. Huvudvärk, griniga ungar och ett kasst väder men som ett litet skolsken på denna dag fick jag ett samtal av ett uteställe här i närheten om att jag vunnit en gratis kväll där med dricka och mat på fredag och att jag får ta med mig hur många vänner jag vill. Kände mig lite extra speciell faktiskt dock verkar det som att alla inklusive jag ska gå i skolan hela helgen så kommer nog inte få dra nytta av detta erbjudande, tråkigt nog. But hey, you never know!

Haft en mysig helg med Nellie med övernattning i på Manhattan. Myst runt en sista gång i city med henne innan hon skulle bege sig hem till Sverige. Vi hade en lugn helg på partyfronten fram till söndag då vi insåg att en sista utgång var ju givet och här i staden som aldrig sover kan man alltid gå all in vare sig det är söndag eller lördag. Sanna mina ord det gjorde vi!

Nu ska jag steka några köttbullar och njuta av mitt ny städade rum. Kärlek mina vänner, kärlek ♥






Gillar killen i bakgrunden stenhårt!!


Den ständiga längtan

Hejsan!

Kom och tänka på att jag nästan vart här i 5 månader nu. Helt sinnessjukt hur tiden går fort, känns overkligt. 7 härliga månader kvar! När jag sitter och klurar på månaderna så kan jag verkligen inte motså att drömma lite om sommaren. Jag menar vem skulle inte längta efter 2 månaders ledighet som dessutom är betald? Att bara kunna hänga på stranden en hel dag utan att behöva åka hem till några skrikande ungar utan bara hänga med vänner. DET är livet. Kan man få ett bättre avslut på sitt år än så? Får dessutom massor av besök hemifrån. Har lovat mig själv att leva i nuet när jag är här men denna tanke får mig att sväva iväg och drömma lite... bara lite.

Nej back to reality nu! Dags för träning och städning av ungarnas rum.



Bara hänga lite på Atlantic beach typ....


Skärpning!!!

Nu har jag slöat färdigt. Dags att testspringa mina nya träningskläder! Bränner ju inte mycket fläsk av att sitta här inte. Jobba jobba jooooobbbaaaa!

 


Doing something out of nothing

Hej!

Denna måndag kunde jag lika gärna ha hoppat över. Hörde inte ens när väckarklockan ringde imorse så jag hann inte ut och springa innan jag åkte och handlade mat. Dagen har verkligen inte gett mig ett piss mer än bröstsmärtor, snorkråkor på min vägg, vansinnes utbrott på mina kära kära kära värdbarn. De är dessutom portade, med feta bokstaver, från mitt rum efter snorkråks incidenten på min vägg. Gjorde klart och tydligt upp reglerna för att vara i mitt rum. 1. FRÅGA!!! 2. Peta inte i näsan. 3 Om du nu gjort... det ge fan i att kleta dem väggar/möbler. 3 INGA fötter i sängen.

Nä nog om det, det enda som gjorde min dag lite bättre var samtalet med mamma, pappa, Lina och Julia. Planerade lite inför Linas resa hit och att även Julia kommer gjorde mig hur lycklig som helst. Fasiken kommer ha fullt upp med alla besök men det gör mig så glad att jag har så fina vänner och familj som vill komma och hälsa på mig. Nog för att jag är den som tagit mig hit och lever detta liv så hade jag inte klarat av det utan min fina familj och mina underbara vänner som funnits där och stöttat mig ♥

Gårdagen på Tanger outlet var mycket trevlig med massa skratt. Insåg igår att min kropp är inte gjord för att gå upp före kl. 9.00 på morgonen. Jag funkar verkligen inte då. Fick med mig nya träningskläder och en sommar klänning. How about that? Höll mig till planen... typ. För att förklara själva outleten så var den ENORM med massa butiker. Det var uppdelat i olika "byar" så att man var tvungen att ta bilen emellan. Sjukt stort.

Nu lockar sängen mer än någonsin så tjingeling och god natt. Im checking out!!!


Min pärla!!!


Sa du klumpig?

Har ni någonsin knockat er själv med datorskärmen... det har iaf jag och det är inte skönt.

Gårdagens utgång blev lyckad och vi dansade hela natten. Idag sitter träningsvärken på sin plats och blåsorna under fötterna har gjort sig hemmastadda! Oskön....t. Idag har jag umgåtts med Nellies familj på dagen innan jag åkte hem till Long Island och just nu ligger jag i min säng och rör inte en fena och kommer inte göra det resten av kvällen heller. Är så trött att jag blir irriterad på mig själv när jag måste sträcka mig efter min cola när jag är törstig. Höjden av trötthet skulle jag säga.  

Imorgon bär det av till Tanger Outlet med Clara, Samme och Jacob. Bör väl gå och lägga mig nu så att man är utvilad ordentligt inför morgondagens bilresa. Nu tänkte jag faktiskt hyra film Ondemand och sova... en lördagkväll. Cheers till er och god natt till mig.


Jag, Nellie och hennes bror Olof igår på Hudson Terrace.


Friday baby!!

Det är helg och jag är ledig. Det firar jag med en utgång i city! Woop woop. 

Igår kväll  åkte jag och Cicci till RVC för EN öl, var tvungna att snacka lite inför hennes resa till Cali men tydligen var det Ladies night så gratis drink kunde vi ju inte säga nej till. Men förnuftiga tjejer som vi är dög den drinken och vi åkte hem. Cicci hoppas du får en grym resa!!!

Dags för en dusch.

På återseénde mina vänner:-)


Claris och jag på NYE.


Im on top of the world

Hej!

Det är läskigt hur veckorna springer förbi, det är redan torsdag! Imorgon intar jag helg och även ledighet. I helgen bjuds det på utgång och en tripp till Tanger Outlet för lite shopping med Claris. MÅSTE köpa träningkläder, inga skor eller festkläder!!!!!!

Nu tänkte jag bege mig ut på den dagliga springturen men det sägs vara kallt ute så får pälsa på mig ordentligt. Det bästa med NY är att "vintern" varar i ca 3 dagar sedan blir det varmt igen, liiiite skillnad från Sverige. Men med denna lista taggar man till oavsett väder ;-) 
http://open.spotify.com/user/sofiaw08/playlist/0qR4UKintYOTiqmFBNa80k

Nä dags att ta tag i denna dag.


Dessa är alltså påväg till min skohylla just nu!


Be true to who you are

Tjenare blöggen och nära och kära!

Har fått väldigt mycket klagomål på dålig uppdatering så kände att det var dags att knåpa ihop ett par rader.
Senast jag skrev var mamma påväg hit och skulle hälsa på och vi hade en JÄTTE mysig jul. Så långt ifrån svensk hederlig jul man kan komma men fasiken så skönt att slippa all hets. Vi mös bara runt och försökte kolla och uppleva det mest "New Yorkiga". Tyckte att vi gjorde ett bra jobb och skulle gärna vilja veta hur många mil vi gick under den helgen. Downtown, midtown, uptown och tunnelbana hit och tunnelbana dit. Snacka om best of NY på en helg!

Efter jul kommer nyår och jag var föreberdd på att jobba men min snälla värdmamma gav mig ledigt så jag fick åka in till Manhattan för lite party. Man tackar och bockar. Har man inte firat nyår i New York förut så är det något man BÖR göra innan man dör för jäklar vilken fest det är. Min kväll spenderades på klubben Pacha med Nellie och hennes bror. Laidback Luke var där och spelade någon gång under kvällen, lite taskig tidsuppfattning om kvällen om jag ska vara ärlig.

Annars har det inte hänt jätte mycket. Mer än shoppat way too much!!! Fått många kommentarer om att jag ska lägga upp det jag köper så som kläder och skor osv. Vilket skulle vara jätte kul MEN skulle få sådan jäkla ångest över att se vad jag köper. Jag menar, har redan köpt mig 8 par nya skor sen jag flytta hit. DET kallar jag ångest. Efter denna bekännelse så känner jag på mig att inom kort kommer jag få ett Skype samtal av min farmor som kommer läxa upp. Dessa yttre attributer kan göra mig så otroligt lycklig ibland som till exempel hitta ett par Jeffrey Campbell Lita skor för 650 kr istället för 1700 kr i Sverige. Man får vara lycklig då!!! Inom en snar framtid kommer de så fint stå på min skohylla :-)

Så nu till er alla som undrar; ja jag mår bra och jag lever. Går och små drömmer lite om sommaren som kommer bli amaziiiing! 2 månaders ledighet och bästa av allt betald. DÅ lever man.

Blanade bilder från mammas besök och nyår:


Mami ♥




Vi gillar happy hour!


INFO: Caramelliserade äpplen är svårätna...


Central Park


Brooklyn Bridge

Nyår:








Så där ja! Nu har ni fått er en uppdatering om läget:-)


Det är mycket man borde göra här i livet...

Typ som att uppdatera denna blogg och berätta för er vad som försiggår här i staterna. Just nu i detta tillfälle skulle inte vara en jätte stor hit med tanke på att jag är bakfull och mentalt ostabil. Behöver sömn först och främst. Att blogg bakis skulle skrämma varenda kotte på denna planet med mina tankar och idéer SÅ tänkte mest hoppa in och berätta att jag lever!

NU: sova.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!