Victoria's Secret fashion show

Tjaaabba!

Går runt och är seg och trött jämt och ständigt... Hm undra om det beror på att det går mot mörkare tider, kan va en anledning. Dagens uppgifter har vart att skrika, städa, laga mat, skälla, skälla, skälla, och återigen skälla på ungarna. MORR idag var det ingen som skötte sig. Dock gick jag igenom ett berg med tvätt från både barnens och min sida och bäddat rent OCH städat rummet. Så lite aktiv utöver de andra uppgifterna har jag vart. Underbar känsla att ha allt nytvättat och städat, undra varför man inte gör det mer? Mycket bra fråga.

Förövrigt idag så har jag hunnit med en snabb lunch med Cicci och Nellie i Garden City på Panera Bread och nu sitter jag här helt slut efter dagen och kollar på Victoria's Secret fashion show. Den årliga dosen med ångest när man ser dem där brudarna trippa runt i underkläder med kroppar man skulle döda för.





God natt!!


This city

Blev 2 besök till NYC i helgen, en snabbis på lördagen och en hel dag igår(söndag). Igår så åkte vi först downtown för att möta upp ännu en Sophia och sedan vidare till Brooklyn Bridge för en promenad över till Brooklyn. Denna vackra stad får en att tappa andan ibland. När vi traskat över bron tog vi en cab till en restaurang som heter Marlows & Sons. Jääätte mysigt ställe med otroligt god mat och dryck. På söndagar får man unna sig ett glas vin, bara för att.


Jag och Nellie


Brooklyn Bridge Neliie och Sofia gånger 3.


Brooklyn bridge


 

 


Nellie



Nellie och Sophia


 








Nu blir det en dusch sedan till King Kullen för att storhandla! 


Bad updates

Hej mina vänner!

Var ett tag sedan ni fick er en uppdatering om läget. Sist jag skrev var det fullt ös medvetslös på Thanksgiving Eve, det blev en hejdundrande utgång på Long beach med gänget. Riktigt lyckad utgång, vi svenskar vet hur man festar ;-)
Dagen efter bjöds det på Thanksgiving middag hos Sofias familj och vad uppskattar man mer än något annat dagen efter... Jo mat såklart så jag var thankful som bara den över den gudomligt goda maten. Sofia och jag slöade i flera timmar och kollade på The Hangover. Vad får Sofia för sig klockan 1 på natten? Jo hon vill ut och shoppa på black fridays midnight shopping. Med 3 timmars sömn i bagaget var jag inte JÄTTE pigg på att trängas bland människor men 15 minuter senare stod vi där på Kohls med hakan nere i marken. Amerikaner slutar aldrig förvåna mig. När vi klev innanför dörrarna stod folk och köade med sina små barn i en 200 m lång kö MITT I NATTEN! Om ni tycker att det är mycket folk på mellandagsrean i Sverige då ska ni se detta. Kan bara tillägga att vi gick ut lika fort som vi gick in.

Fredagen spenderades en kortis med Malin, Sigge och Sofia på Long beach bordwalk med en kopp kaffe. Några timmar senare var det dags för jobb för min del så då var det bara att rulla kosan vidare.


Malin, Sofie, jag & Nellie på Thanksgiving Eve



Thanksgiving Eve



Thanksgiving dinner



Thanksgiving dinner



Vi får ju inte glömma efterrätten...


Chilin' at the boardwalk

 


Thanksgiving Eve

Oh yes, ni hörde rätt Thanksgiving Eve vilket betyder party. Ikväll kör vi på en utgång på Long beach, Go drunk or go to bed! Wooop wooop.

Vet ni vad det bästa av allt är?
Att imorgon när jag vaknar upp bakis och förjävlig serveras det kalkon i MÄNGDER och annat smaskigt. Tänk sicken tur! Men bästa av allt... Jag är ledig:-)

Hör väl av min när jag vaknat till liv någongång. Peace ♥


I take care of you

Hej igen!

Igår(söndag) väckte jag upp en bakis Sofia och drog med henne in till city. Tog tåget in vid 15.00 tiden och sedan gick vi och strosade på 5th ave hela dagen. Råååkade få med mig hela 2 par skor hem, men jag måste säga att det var 2 par väldigt välbehövliga ena. Det blev även besök på Rockefellers skridskobana, dit ska jag dra dit mamsen när hon kommer. På tal om de så är det endast 1 månad kvar tills hon kommer, åhh längtar så himla mycket. Tappa helt ämnet här känner jag med lägger in ett gäng bilder som får tala för sig själva istället!

Nu i veckan vankas det Thanksgiving här i USA, har inte riktigt fått kläm på varför man egentligen firar den högtiden... Men en sak är jag säker på och det är att man äter kalkon i määängder! Jag är ledig när man firar själva Thanksgiving dagen så min plan är ännu inte spikad!

Nu ska jag försöka somna i hyffsad tid och försöka vända tillbaka dygnet. Hatar när jag gör såhär. Aja men först en liten bildbomb från söndagen.

God natt USA och god morgon Sverige ♥


Julpyntning är i full gång


 


Moi


Sofia


Utanför Public Library


Rockefellers skridskobana



Nedräkning till en slags ljushow





Sofia'S


Haha vi må inte vara den smartaste och snabbaste kombon men ack så kul vi har toghether... Tokfior...




Tips: Lyssna på Rihannas nya skiva.


Crash

Kom på en riktigt hemsk sak som hände i lördagsnatt strax efter att jag skrivit mitt blogginlägg.
Jag satt med en hörlur i örat och lyssnade på musik och så hade jag tv:n på i bakgrunden och helt plötsligt hör jag en krock men jag antog att det var på tv:n så jag reagerar inte. Sekunder senare hör jag hur någon "ligger" på tutan i ca 5 min och fortfarande reagerar jag inte eftersom jag hade på någon slags actionserie på på tv:n. Jag bor parallellt med en stor väg så är liksom van med bullret men efter ett tag så såg jag en jäkla massa blåljus utanför så jag springer ut mot vägen för att kolla då är det en bil som kört rakt igenom grannens staket och jag ser även en människa ligga med huvudet på ratten. Det var så hemsk och jag valde att inte gå närmare än så, fick rysningar i hela kroppen. Tycker att det är så himla hemsk så det finns inte!
Nu går det rykten här bland alla morsor i området att han var full... Vi får väl se vad som egentligen stämmer.

Kände mig sjukt tagen på något konstigt sätt av de för om jag reagerat tidigare att det faktiskt skedde en krock utanför mitt fönster så hade det vart jag som ringt 911? Men man kopplar inte att sådant kan hända utanför ens egna sovrumsfönster!


Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

Lördag 11.55 och jaaaa jag är partysugen. Sen tänker jag en gång till, är det värt att göra sig i ordning, ta nästa tåg till NYC för ett par timmars party och sedan hem igen? För att sedan vakna upp imorgon bitti för att ännu en gång åka till city och vara helt slut och inte orka.... shoppa? Är man 19 år gammal och bor här borde jag göra detta men nej. Kalla mig tråkig och negativ men man får ha sådanna helger också, när man tänker på morgondagen och inte i nuet. Lite smått lillgammalt beteénde men som man brukar säga: What the fuck!

Nu ska jag krypa ner i sängen medans hela  svenskaligan ränner på Manhattans clubbar (ja jag inser att det sistnämda låter miljoner ggr roligare men jag nöjer mig med sängen ikväll)

God natt.


I like how it feels

Heejsan!

Då var det helg igen... äntligen? Jobbar hela helgen så jag hurrar väl inte alltför mycket över de. Gårdagen kan man kalla intensiv, yngsta tjejen var ledig från skolan vilket betyder att jag måste underhålla henne hela dagen. Ungar kom och ungar gick, tennis träning, skjutsa, hämta, leka, springa, städa och tillslut slockna både jag och Peyton i min säng. Glömmer man bort att äta både lunch och middag då vet man att det vart stressigt. Men vi hade en kul dag faktiskt.... men intensiv som sagt.
Idag lördag har jag haft mitt LCC möte, vi samlades på Baldwins brandstation för att gå igenom att man måste ringa 911 om någon skadas osv. Otrooooligt givande en lördag morgon. När jag kom hem drog jag ut på en löparrunda för att rensa min stressiga hjärna och sedan en lång dusch. Nu sitter jag och nästintill väntar på att börja jobba bara för att jag orkar inte ta mitt slöa arsle någonstans.

Imorgon väntar den klassiska heldagen i city men Sofia. Låt oss hoppas på att mitt shoppingsug kommer tillbaka för såhär kan jag inte hålla på!!

Dags att ta tag i mitt kaos till rum. Heej svejs.


Say what??

Känslan av nyfärgat hår är ungefär lika skönt som att ha kört ett hårt träningspass. Så på det säger jag check och check. Dock kunde jag ha skippat det där piskande regnet i anisktet hela passet, men om man ska se det från den positiva sidan så får man en liten motor i röven för man vill gärna inte ge upp i sådant väder...

Sofia färgade mitt hår igår och ätnligen kan vistat utomhus...typ... fast blev lite fundersam när Peyton frågade: I like your hair, it's kind of like green and red at the same time. Nog för att hon gilla det men grönt och rött??

Nä var inte mycket att uppdatera er om, nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner med och göra mina ärenden innan kidsen kommer hem.

Idag saknar jag min mongosyster. Behöver vår humor....


Arlanda innan jag åkte.



HUMOR

Sitter och skrattar för mig själv åt allt och inget. Sofia = övertrött. Allt är vekligen roligt! Har suttit och kollat på en sida på internet där alla lägger upp sms från iphones där autocorrect har ändrat ett ord man skrivit. Det här är HUMOR PÅ HÖGNIVÅ!!!!!
http://damnyouautocorrect.com/

Ett t ex:


Kanske ett ganska elakt exempel, men kan verkligen inte sluta skratta....

Kanske borde sova nu, god natt USA och god morgon Sverige!


Råttan

Gud vad jag vill pussa och krama på lille råttan även kallad Chico... Håller på att avlida av saknad varje gång jag ser bilder på honom.
Mamma kan du ta med honom när du kommer till jul? Behöver inga julklappar... Bara lille råttan:-)
(För er som fattar nada just nu så är det min hund hemma, eller familjens hund om jag ska vara ännu mer korrekt)


And then it was Monday... again.

Hallå där!

Förra veckan gick läskigt snabbt, hann varken med att tänka eller planera. I torsdags fick jag reda på att jag skulle ha min lediga helg i helgen. Sååå jag tog mitt pick och pack och drog till Soffan i fredags, väl där kommer även resten av ligan och anslöt det underbara sällskapet. Efter många om och men så rök vinkorken och där satt vi och förfestade. Efter några glas åkte vi till Rockville Centre för en utgång, en mycket trevlig och spontan kväll.

Lördagen vaknade man upp lagom seg för att sedan inte göra någonting på hela dagen fram till kl. 5 för då pallrade vi oss in till city för att möta upp Cicci och Clara över en middag på en jätte mysig mexikanskrestaurang, väldigt livat och väldigt mycket svenskar och en jäkla massa god mat och Margaritas. Senare rörde vi oss vidare till Vapiano för att möta upp några fler. Kvällen slutade med att jag, Malin och Soffan satte oss på tåget och åkte till Long beach... Vanligtvis dissar man inte city för Long beach men tänk så det kan bli ibland. 
Jaa och så sist men absolut inte minst söndag. Är det bara jag som älskar söndagar? Den enda gången i veckan som man faktiskt får ligga inne en hel dag och göra absolut ingenting. Vilket beskriver min dag ganska bra igår, dock pallrade jag och Sofia oss till bion för att se filmen Jack and Jill. Sinnessjukt rolig, perfekt bakisfilm vill jag lova.

Och nu sitter jag här och väntar på gullungen som ska komma hem från skolan. Så ska förbereda som vanligt lite mat innan hon kommer. Slänger in lite bilder från i lördags...


Sofia


Cicci


Clara


mexicanfooood



Imorgon

Jag uppdaterar imorgon om min helg... PROMISE!

God natt!


Jag erkänner....

Jag är klumpig, jag vet. Eller snarare jag har insett det mer och mer. Det är inte okej att spilla varenda gång man äter på kläderna och man ska inte behöva byta kläder 3 ggr per dag bara för att man spillt ner hela sig. Eller som tidigare incidenter snubbla på en väska och skära upp hela fingret, eller råka ha sönder en klänning som man ska ha dagen efter. Kanske ska uppdatera er om den senaste händelsen som skedde senast som i morse, jag, Sofia Wallin, gjorde i ordning min frukost i den vanliga ordningen och går sedan mot mitt rum, precis innan jag ska gå in genom dörren får jag syn på 5 mexikanare I HUSET, inte för att vara elak men de brukar alltid hålla hus i trädgården, SÅ jag får panik och går rakt in i dörrkarmen och tappar kaffe OCH min yougurt över mig. Vilket resulterar i att jag har 5 mexikanare runt mig och frågar hur det gick och torkar upp skadan. Jag menar, varför, varför?
Det tar fanimig på krafterna att beté sig såhär. Klädbyte nummer 2 är gjort och då är klockan bara 11 på förmiddagen. Grattis Sofia.

Nu vet jag att mamma och Lina kommer skratta och säga: Lilla gumman du har alltid varit klumpig, soyan, trappan, tårtan, mm... Okej, jag erkänner i detta inlägg att jag är klumpig och fan vad jobbigt det är. Suck...

Nu ska jag bege mig ut på en springtur.

Hej då.



All this time

Hejsan!

Då var det måndag igen, herregud vad veckorna går och helgerna går ännu fortare. I fredags kom inte bara Malin och Sofia och höll mig sällskap utan Cicci, Nellie, Clara och Emma kom och höll mig sällskap medans jag jobbade. De tog med sig massa gott så det blev en riktig tjejkväll, vilket inte Peyton hade något emot så länge hon fick se The Adams Family för sjuttielvte gången och avslöja hela filmen och fraserna innan.
Lördagen spenderades hemma hos Sofia nr. 2 medans hon jobba ett tag sedan bar det av mot mig för att jobbet kallade. Hade en riktigt pissdag, inte för att jag var klumpig eller gjort något utan för att det finns riktigt stora idioter här. Särskilt en viss person i denna familj också, en del personer bör inte få ha barn. Särskilt inte heller när man inte kan ta hand och ta ansvar om sina egna barn.... Tragiskt. Jag tar inte skit från NÅGON, tänker inte ta åt mig längre av personer som trycker ner andra i sin omgivning bara för att undvika att ta tag i sina egna bekymmer och problem. Jag vet garanterat att man har olika åsikter och tankar om uppfostran men jag tänker inte hålla käften när jag ser att barnen mår dåligt över en förälders handlingar bara för att det inte passar hon/han. Enligt mig tar man inte an "jobbet" som förälder som deltid utan i vått och torrt är man en mamma och pappa. Tydligen är inte det lika självklart här, vilket är ännu en gång tragiskt.

Aja enough av det, igår(söndag) spenderade jag så långt ifrån hemmet som möjligt nämligen i city. Det blev Central Park häng, kolla på NY Marathon, bara gå omkring och njuta av staden, Middag på planeten Mars, Time Square häng, shopping och underbart umgänge. En härlig söndag med underbart väder, kunde inte önska bättre.

Trots den konstiga situationen runt omkring mig så bryr jag mig inte, på något konstigt sätt. Jag tar inte åt mig på samma sätt som jag skulle gjort förut. Det gäller att inte ta allt för personligt. Jag njuter av livet här, tänker inte leka hjälte i någon annans problem längre. Jag är SÅ klar med det.

Här kommer en bildbomb från gårdagen i NYC.


Sofia


Jag


NY Marathon


Svääärgie


Jag


 


Moi


Middag på Mars


Tja


Cicci



Time Square





Time Square häng






Nu får det vara nog!

Puss och hej ♥


Friday, you're welcome!

Hejsan!

Haft ett par antiblogg dagar, ibland kan jag tycka att det är PISS tråkigt att knåpa ihop ett inlägg, särskilt när man börjar inse att svenskan börjar blin sämre än engelskan... MEN jag gör detta för er därhemma!
Haft klagomål på att jag lägger upp för lite bilder och bloggar för lite, vilka krav man har... Ska försöka bli bättre på den fronten. Promise.
 
Tror att jag är lyckligast i världen just nu för att mamma och Lina har bokat flyg till mig 20 december:-D Wiiii! Ser framemot de så mycket och det ska bli så underbart att träffa dem.

Finns inte så mycket att säga om den här veckan, allt har rullat på som vanligt. Läxläsning, matlagning, underhålla ungar, skjutsa, hämta, storhandla, städa, tvätta, hänga med Sofia, osv. Inga större händelser direkt. Måste säga att veckorna går så sjukt fort, har vart här i 12 veckor nu. The states har även börjat med julpyntningen och julkopparna på Starbucks har tagits fram, nu vankas det jultider. Varför känns det så konstigt att säga de? kanske för att man låg och solade på Long Beach för ca 3 veckor sedan?

Idag har jag inte åstadkommit mycket, fick delta i Karen plötsliga utbrott om att lillkillens garderob var rena rama kaos och hon får för sig att rensa hela sk*ten och vips så var rensningen igång och jag inblandad. När de väl va klart passa jag på att städa mitt rum när jag väl var igång. Nu ska jag förbereda allt innan Peytie kommer hem.
Ikväll får jag besök av Sofia och Malin medans jag jobbar, myyyys!

C' yaaa!


Bjussar på en bild från last weekend. Nellie och Jag.


Haunted house

Halli hallå igen blöggen!

Idag har det vart riktiga Halloween för ungarna här, alla har gått trick or treating idag. Jag blev jätte ledsen för att alla barnen åkte iväg med kompisar och vandra runt i området och ingen av dem ville ha med sig stackars au pairen. Istället skickades jag iväg för att storhandla, schysst. Till och med mina vänner på King Kullen undrade varför min värdmamma skickat mig dit på en dag som denna. När jag kom hem möttes jag av ett ovanligt mörkt hus, inga lampor tända bara ett litet ljus i köket. Karen kommer sedan ner smygandes och säger att vi ska gömma oss för alla ungar som kommer och knackar på och vill ha godis. Varför undrade jag, och hon svarade:"Thoose fat little kids doesn't need my candy." Så där satt vi och åt ungarnas godis och snacka skit. Sen fick hon lite dåligt samvete över att jag inte fick uppleva Halloween på riktigt här eftersom ingen var hemma så hon drog med mig till ett ställe i Valley Stream som de kallade Haunted house. Typ som spökhuset på Liseberg bara att detta var tuuuusen gånger värre, det var längesen jag var så rädd. Efter vi gått tåget fick jag reda på att Karen sagt åt en kille att vara extra elak mot mig, så då förstod jag varför hon vek sig av skratt så många gånger inne i spökhuset varje gång jag skrek. Blev förföljd av motorsågmassakern HELA VÄGEN. Jag hatar att bli skrämd, det är det värsta jag vet!!! Blir inte mycket sömn inatt skulle jag tro.

Nä nu får de va nog, ska rulla mig mot Sofia nu för en övernattning. Ciao mi amigos!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!