201211

Såååå nu är allt fixat till mamma kommer. Städat, bäddat, installerat in boxern till tv i hennes rum, tvättat och dammtorkat varenda vrå. Så nu luktar det sådär nystädat och gott!
Fick mig några timmar ledigt nu eftersom mellersta killen fyller år så tog pappan med barnen på middag, så jag fick ledigt ett tag. Tackar och bockar för denna skönstart på veckan.

Så imorgon åker jag till JFK flygplats för att hämta henne, känns så himla konstigt att träffa henne(på ett bra sätt) efter att ha varit ifrån varandra i 4 månader. Har liksom vant mig vid att se alla därhemma via en suddig bild på Skype. Åhhh spola fram tiden några timmar, pleeeeaaaase.

Nu: Kvällsmat!


Mama is coming!

Får be om ursäkt för dålig uppdatering från min sida. Anledningen till detta är för att 2 fina vänner lämnade Long Island för att bege sig hem till Sverige/Åland. En utav dessa fina vänner var min vapendragare Sofia, så har haft lite utav en depphelg. Men idag är det måndag vilket betyder att mamsen kommer IMORGON, så nu ska jag städa upp och bädda hennes säng osv. Åh längtar tills imorgon, can't wait!!!!!!!

Igår var ligan i Huntington på Christmas party hos en svensk familj. Det bjöds på SVENSKTjulbord och god dricka, en riktigt mysig söndag. Sedan gasade jag och Samuel till vårt ooootroligt givande LCC-möte i Baldwin. Efter den dagen var jag ganska trött på att köra bil. Hewlett-Long Beach-RVC-Garden City-Oyster Bay- Huntington-Garden City-Long Beach-Baldwin-RVC-Hewlett. Jaa jag är trött på att köra!

Nej nu måste jag sätta fart!
På återseenede allesammans.


Liiiigan på Christmas party


Sis.

En person som jag mer eller mindre fascineras av är min syster. Jag vet att allt känns piss just nu men tänkte bara påminna dig om vilken; Stark, underbar, envis, målinriktad, rolig(dock dålig humor) och världens bästa syster du är! Du klarar allt, det vet jag och jag tror att innerst inne vet du det själv också. Önskar jag hade hälften av din styrka och energi varje dag. Kom ihåg det!!!!!! ♥

Förresten har jag sagt att jag saknar dig?



Not so hard work work

What a day! Åkte tidigt(för mig iaf) imorse till Long beach för att hämta upp Sigge och Sofie sedan styrde vi kosan mot Levittown för avskedsfika. Många skratt och tårar!
Just nu sitter jag och gör absolut ingenting, jobbade först en halvtimme sedan åkte barnen iväg till doktorn och sedan jobbade jag i en och en halvtimme till och nu sitter jag här helt själv i huset. Ganska passande dag när man har ett huvud som väger ett ton och gråten i halsgropen. Hatar hatar hatar hatar att säga hej då. Vill inte.

Nu ska jag vika tvätt och laga lite soppa till mig i själv. Onsdagar ♥



Jag skulle bli lycklig om du kommer stumpen... bara så att du vet :-)


Caught up in this moment

Hej mina vänner!

Sorry för dålig update, ska dra en snabb sammanfattning sen senast. Som jag nämde i tididigare inlägg så stod det julbord och avskedsfest på schemat. Kan ju börja med och säga att vi missade julbordet på IKEA så vi tröst shoppade på mallet istället och avslutade kvällen med chinamat och öl hos Sofia. Lördagen bjöds det på en hejdundrande avskeds/födelsedags fest. Hela ligan samlades på förfest hos Sofia sedan bar det av till city för utgång på Hudson Terrace. Riktigt lyckad kväll och för mycket svenskar på ett och samma ställe i NYC är ungefär som att vara på en charterresa i Magaluf. Mer än så behöver vi inte skriva!

Ikväll kom Sofia över och sa hej då till min värdfamilj. Usch kan inte förstå att hon ska åka härifrån på fredag. Börjar verkligen inse de nu, vill inte vill inte vill inte. You better come back biaatch, okej?

Nu ska jag sova för imorgon bär det av till Sofia igen för att ha en avskeds kaffe med gänget för att säga hej då till Malin och Soffan. 


Fina fina vän.


LYCKA

Lyckan när jag vakna upp imorse och insåg att jag jobbar endast till 7.00 pm ikväll och sedan tar jag HELG!! Som ni kanske förstår är detta inget som tillhör vanligheterna så idag är jag sådär extra lycklig. När jag slutar ska jag brumma iväg till IKEA för svensktjulbord och sedan lite shopping på Broadway Mall. Laddar upp inför morgondagen för då ska det firas/sörjas i samma veva, men framför allt en hejdundrande sista utgång i city allihopa innan två i ligan lämnar landet för Sverige. Taggad var bara förnamnet. SÅ om uppdateringen blir gles under helgen så vet ni vad jag pysslar med!

Nu sitter jag och laddar batterierna för en löparrunda i det fina vädret.

PS. Mamma kommer om 11 dagar. DS




Wednesday

Onsdagar kommer härmed bli mina favorit dagar i veckan. Barnen åker nämligen iväg med pappan och äter middag i 2.3 timme, viket betyder att jag kan vila. Nej skämtåsido, menar tvätta.
Om det inte var så förbaskat mörkt ute så hade jag gett mig ut på en springtur för nu har regnet lagt sig lite. Det kliar i mina ben efter att få springa sig sådär riktigt trött.
Älskar när jag kommer in i träningen för då kan jag inte sluta!!!

Glömde helt bort att skriva om min dag i city i söndags. Jag och S gick till en riktigt fin park vid namn Highline Park, som var en gammal tågräls som de gjort om till en
nymodern park. Underbar utsikt över både frihets gudinnan och vattnet. Kan verkligen rekomendera att gå dit. Vi "hoppade" av parken vid 13th street och gick hela vägen till Chinatown för
lite shopping, efter 1 timme där är man ganska trött på alla irriterande försäljare. Avslutade kvällen på Applebees med en del av svenska ligan.

NU: Städa rummet.


Lunch på  Brger, gör-din-egen-hamburgare ställe.

 
Highline Park









Being lazy

Hej!

Jag måste skärpa mig, man snoozar inte i 1,5 h varje dag. Dags for mig att faktiskt gå upp klockan 9.00.
Men nu måste ni alla hålla med mig, den härligaste känslan som finns är nar man tänkt bege sig ut på en löparrunda och drar upp persienner och ser att regner öser ner och man kan komma på hundra bra anledningar till varför man bör ligga kvar i sängen och kolla på en bra serie istället för att ge sig ut i det där rusket.

Så just nu ligger jag har i sängen med en kopp kaffe och gör absolut ingenting. Jag älskar att vila och sova. Har blivit en riktigt bra "vilare" sen jag kom hit. Konstigt. 


Om ett tag ska jag väl pallra mig till duschen och sedan vidare till mataffären.
NU: VILA.


Från förra helgen när vi vandra över Brooklyn Bridge.


Tips från coachen

...Lyssna inte på partymusik innan du ska sova det resulterar till att man inte kan sova. Tänkte bara säga det.


Summerburst 2012

Får man grina över att man missar Summerburst 2012? Min handledare Josefine sa att jag fick det så då tänker jag göra de. Bara en liten skvätt iaf.
Det bästa och mest roliga händelsen som sker i Sverige kommer jag missa totalt. Den ENDA gången jag önskar att jag var i Sverige istället för New York. Buhuuuu.



Whats going on...




FY FAN! Att kolla på sånna här klipp får mig att må sjukt dåligt. Kalla mig blödig nu men kan uppriktigt inte sluta grina. Hur kan det gå såhär långt utan att killen ens fått hjälp? Så himla starkt gjort av honom att lägga upp den här videon. Tänk att det måste gå så långt att han skurit sig och tänkt begå självmord innan folk får upp ögonen... Tragiskt.


Just keep on going

Hej igen! Kände att förra inlägget var som att läsa kodord. För att förklara saken lite mer detaljerat(men ändå inte för detaljerat) så fr o m IDAG sker förändringar. Inte bara låset till dörren ändrades utan, ALLT. Dessutom kommer allt bli till det bättre, garanterat. För mig och för familjen. Det är en omställning som kommer vara tuff men när allt faller på sin plats kommer vi vara lyckliga att vi kämpade.


Läskigt hur lätt man kan falla tillbaka till gamla känslor, idag gick det som en deja vú genom min kropp. För mycket i samma situation som drog mig tillbaka. Men man märker också snabbt hur mycket man har växt och stärkts som person när man inser lika snabbt att detta INTE gör mig ledsen längre. JAG kan vara den starkaste av de alla och klappa på axeln och säga att det blir bättre. Att känna sig så tillfredsställd med en tillvaro som är mer kaotisk än något jag någonsin gått igenom. Lyckligt ovetande? Eller bara stark självkänsla? Nej nu är det nog om detta, dags att krypa till kojs och sova.


God natt NY, god morgon Sveriket.




Min fina farmor som jag saknar otroligt mycket! Tänker på dig varje dag ♥


1 december

Finns det något som heter stormen före lugnet? Om inte så bestämmer jag från och med nu att man kan säga så.
Och det är exakt vad som försiggår här hemma just nu.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!