Right about time




Vettetusan om det bara är jag som tycker detta, men det var fasiken på tiden en film om mobbning skapades. Finns sjukt mycket saker som jag tycker är hemskt men en av de värsta är mobbning, finns inget som skär så mycket i mitt hjärta som just de och att även veta att de utsatta begår självmord eller har självmordstankar pga de patetiska människor som gör detta.


You need to get ur story straight

Tjenare bloggen!

Tänkte dra en snabb genomgång av min helg. Vi drog igång helgen med den omtalade ladies nighten på LB, som förövrigt är livsfarlig. Dagen därpå hade jag lovat Em att hejja på hennes värdbarn som spelade en ytterst bra teater, riktigt bra underhållning när man är lite bakfull kan jag lova. Lördags kvällen samlades ligan för en avskedsmiddag för Sigge och sedan åkte vi till Uppewest side för lite barhäng med grabbarna, dock hade jag alldeles för lite sömn i bagaget för att köra all in dag nummer 2 så det blev en hyffsat tidig kväll för min del.
Som ett avslut på vår vilda helg spenderade vi ca 5 h i sängen och kollade på film, sunkiga clubben men sååå himla välbehövligt!

Kanske ska be om ursäkt för min sjukt äckliga bild på mina skavsår i senaste inlägget, fick klagomål på att folk hade suttit och ätit frukost samtidigt som de läste de... Så förlåt mig, men ville ha lite medlidande haha.

Dags för lite matlagning nu och sedan hämta lite ungar. Älskade veckodagar!

Loooooove Sofia

(Snodde lite bilder från Em, en annan är ju riktigt jäkla kass på det där med att knäppa några)





Det värsta med nya skor....


Nya skor....


Time flies by

Hallå där!

Jag och uppdatera bloggen är tydligen ingen bra kombination, men har haft finbesök så har ägnat min dyrbara tid till min familj istället. Vilken vecka, säger jag bara. Tror inte att jag insåg hur mycket jag verkligen saknade min pappa och Tina förän de faktiskt stod där på flygplatsen, likaså när de skulle åka hem. Fy satan det var hjärteskärande! Gick runt som ett nervvrak resten av dagen men St Patricks day kallade så efter jobbet mötte jag upp ligan för bättre tankar.

Förövrigt så går vi över till vår imorgon dock tjuvstartade den förra veckan med ca 25 grader varmt. Det kallar jag vinter det...;-) Kommer jag spendera resten av veckan på min backyard i solstolen? Svar JA!


Bjussar på ett par bilder innan läggdags!


Fina Tina och jag




Min finaste och bästa pappa


God natt!!!


Sorry

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min galet dåliga uppdatering.

Det är sjukt varmt i New York och pappsen och Tina är på besök. Ingen är lyckligare än jag just nu.


Birthday kid

Japp, då var det dags att bli vuxen. Kan inte längre vara dryg, trotsig och skylla på att man är tonåring. Känns lite jobbigt om jag ska vara ärlig, har alltid velat vara äldre och vuxen men nu när jag väl kom till kritan så blev det helt plötsligt lite jobbigare. Om jag vart hemma i Sverige hade jag nog stått utanför systembolaget och hängt på låset vid det här laget men här i USA så är det inte mycket att hänga i julgranen.

Så imorgon kommer ligan på födelsedagsfika och sedan på kvällen är jag utbjuden på middag och drinkar. Vilken dag, fick t om ledigt :D

Nej nu ska jag hoppa i säng för imorgon SKA jag och MÅSTE jag gå upp i tid. Wish me luck!


Insomnia

VARNING FÖR ETT JOBBIGT INLÄGG MED JOBBIGA TANKAR.

Åhåhå måste sova! Min dagsrytm är helt ur balans och jag måste börja komma ikapp. Pajjar mina dagar totalt verkligen. Men jag är en sådan människa som tar till kvällar och nätter för att tänka, fundera, planera, planera livet, fundera vad jag ska göra när jag kommer hem från NY, gå igenom min dag, har jag glömt göra något osv. Ja listan kan bli lång och tror ni jag kommer fram till något? Nej. Vilket gör det hela ännu mer frustrerande och leder till att jag blir arg på mig själv. Trots att jag har 5 eller 6 månader kvar så är detta något jag inte kommer släppa tills jag har en plan och den ska vara planerad in i minsta detalj. DÅ kan jag slappna av ett tag.

Skulle verkligen behöva en knapp där man kan stänga av totalt och bara koppla av. Med jobbet utanför dörren(på gott och ont) blir detta nästintill omöjligt, då jag vaknar i panik varje morgon när ungarna skriker. Ahhh kan man ge detta jobbet medalj för bästa och mest jobbiga arbete?

Vad får jag ännu mer panik av? Jo när min värdfamilj näst intill ber mig att stanna längre för de inte vill ha någon annan au pair efter mig. Lika mycket som jag blir rörd och glad av det lika mycket panik får jag. Det här med att ta det rätta beslutet har aldrig vart min starka sida.

Nu måste jag verkligen sova för imorgon SKA jag upp klockan 9.00. Punkt slut och god natt ännu en gång. 

Escape the fate

Kära nån vad har jag gett mig in i. Lovade Emily att hänga med henne på en rock konsert i maj på ett band som heter Escape the fate, har ingen som helst koll på detta band, är som sagt inte så insatt i rockvärlden. Fick en väldigt arg blick av Em när jag fråga hur man dansade på dessa konserter... tydligen hoppar man runt. Coolt.

Anyway fredag imorgon och jag är absolut RÅ taggad inför min jobbhelg, endast för att jag inte kan festa och ska vara nykter. Kör all in shopping på söndag in the city!

NU: Sovaaaaa.
God natt




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!