Happy!

Hejjjj!

Har haft en mjukstart på veckan idag. Inga barn i huset, så jag klagar inte:-) Ska dock snart åka och hämta Peytie hos en kompis så när hon är hemma så blir det full fart igen med läsning, duscha, packa snacks och sist men inte minst sova. Det mest problematiska på hela dagen är att få ungen att sova.

Idag har jag hunnit med att prata med både mamma, pappa och Lina. Blir lite av en standard varje måndag att vi pratar. Och jag är så himla glad för mamma och Lina ska boka biljetter till NY snart, tanken är att de ska komma i början eller mitten av december. Hoppas runt mitten för då spelar även Swedish House Mafia här i NYC på Madison Square Garden, vilket ligger typ en halvtimme ifrån mig med tåg. Kan det bli bättre? Biljetterna släpps på fredag så ska boka på en gång då. Det kallar jag ren LYCKA! Kan bocka av en grej från mina "måsten" i USA. Förhoppningsvis kommer mamma och Lina runt det datumet så vore ju sjukt bra klaffat om de kom då så Lina fick följa med. Åhhhh jag längtar något kopiöst till både konserten men även att det ska komma :-D





Nu måste jag iväg och hämta ungen!

Over and out ♥


Weekend in Long beach

Hej!

Kan börja med att säga att jag mår tusen gånger bättre nu och jag har klurat och funderat över saker och ting som bara jag kan göra. Min helg var så jävla välbehövlig så det finns inte och att dessutom ha fått spendera den med ett gäng goa människor gjorde det hela lite bättre.

I fredags kom Sofia och joinade mig medans jag jobbade och efter att ha nattat den yngste brummade vi iväg med bilen till Long beach för lite party. Mötte även upp de andra tjejerna och Samuel på The Beach House, slutade med att vi alla sov över hos Sigge. Dagen efter vaknade ett slitet gäng upp och jag och Sofia tog bilen hem till mig. Bestämde oss senare för att ta oss till Green Acres Mall som ligger här vid mig för att shoppa lite och vi fick med oss några kap hem. Efter det blev det full gas hemåt för att göra oss i ordning för ännu en partykväll på Long beach, vi köpte med oss en pizza på vägen till Sigrid och sen var det full fart igen. Några timmar senare kom även Nellie och Clara och förfestade med oss. Kvällen slutade med att vi sprang emellan alla clubar på gatan och mer än så behöver vi inte säga om den kvällen:-) Idag vaknde vi upp ännu en dag bakis, vi städade och sedan belöna vi oss själva med lite mat på Paninis and Bikinis, vi blev kompisar med chefen så han bjöd på lite mat. Vem tackar nej till mat när man är bakis? Inte vi iaf. Har haft en sjukt rolig helg men imorgon väntar ännu en jobbvecka och ser INTE framemot morgondagens träningspass. Efter en helg som denna har man sabbat ett par veckors träning, men men. Det var det värt faktiskt.

Nu ska jag kolla på premiären av Desperate Housewife och soooova. Kan verkligen behövas, blev lite dåligt med just sömn denna helg.

God natt <3

You can hate but never break me

Hej!

Gårdagen vad minst sagt kaosartad. Känner mig lite tagen av händelsen faktiskt och jag har ett stort medlidande, men jag kan inte hjälpa att tycka och tänka saker.
Jag har ju sagt åt mig själv att bli mer egoistisk och tänka mer på mig själv. Att sätta andra före en själv slutar ju alltid med att man själv mår dåligt. Jag vet, jag vet ju så väl vad jag BORDE göra men det är fan inte så lätt alla gånger när hjärtat säger något helt annat. Önskar att jag inte tänkte så mycket.
Jag tror att det ligger en förbannelse över mig, för jag tycks komma i liknande situationer om och om och om igen.

Helgen har ALDRIG kommit så passande som nu. Jag ska fan inte gräva ner mig nu, ska ha en sjukt rolig helg med massa härliga människor. Tar tag i livet igen på måndag, på återseende allesammans!

This is what I'm made of

Hej!

Har egentligen inget speciellt att skriva. Har inte sovit på tre dagar typ, jag är HELT slut i kroppen men kan inte slappna av när jag väl ska sova. Inatt fick jag mig lite sömn iaf men vad vaknar jag upp med då... Jo en jäkla förkylning. HURRA! Kommer såhär lagom smygande inför min första lediga helg, så nu är jag lite bitter. Dock kommer det inte att stoppa mig men hade ju inte klagat om jag var pigg och kry.
Imorse tog jag mig ut och powerwalka iaf, men kände att det varken gav mig enegri eller styrka.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag bege mig till mataffären!



MAMMA JAG HAR FÖRSÖKT FÅ TAG I DIG NU EN HEL VECKA SÅ JORDEN ANROPAR TILL MAMMA. RING MIG!



Hej så länge!


Sofia the swede

Hej allihopa!

Idag har jag haft vilodag från träningen, känner att mitt knä inte orkar så intensivt varje dag. Så nu framöver ska jag endast powerwalka med lindat knä 1 mil varje dag. Förhoppningvis ska det fungera bättre.
Dagen startade dock på bästa sätt av att jag fick ett Skypesamtal av FARMOR :D Gud vad glad jag blev att höra och se henne. Får inte gå så lång tid tills nästa gång nu farmor!

Förövrigt idag har jag gått igenom en jäkla massa tvätt som jag (självförvållat) samlat på mig. Dessutom åkt och storhandlat och rensat ut kylen. Lika kul varje gång när jag kommer till mataffären. " Oh Sofia the swede is back, you must love us so much since you're here all the time." Haha sa du stammis?  Det är illa när man vet namnen på de som jobbar där... Men de får helt enkelt vänja sig för jag kommer att åka dit ett antal gånger till.  

Ska strax börja med maten så den är klar tills alla hungriga ungar kommer hem från träningar osv.
Hej så länge!


Monday

Hejsan allesammans!

Då var det måndag igen och jag har precis vart ute på en powerwalk/springtur. Börjar känna i mina knän nu att jag överansträngt dem för många gånger under fotboll och handbollstiden. Kan knappt springa några meter innan det gör ont, fan vad irriterande! När jag väl har kommit igång så ska knäna svika mig. Får en liten deja vú över denna situation. Undra om man ska fixa något slags knäskydd eller ska man behöva köpa ett par ännu dyrare par träningsskor som stabiliserar upp allt? Bra fråga tycker jag.

Sitter och inväntar ett samtal från bästa Josefine just nu. Gud vad jag saknar henne. Vi har en del att ta igen med tanke på att vi inte pratat någongång sen jag kom hit. 

Ska försöka med en snabbdusch innan nu, så hej så länge! 




Fire Island

Hej (igen)!

Tänkte att jag skriver ett helt nytt inlägg om dagens aktiviteter, hade blivit så långt annars.
Imorse SKULLE jag ha gått upp vid 8 för att hinna med att hämta upp alla, meeeen snooze knappen var alldeles för tillgänglig vid den tidpunkten så det blev visst kvart i 9 istället. Vilket resulterade till att jag sabba hela tidsplanen. Hela svenska ligan skulle nämligen ta en liten färja över till en ö som heter Fire Island. Men det hela slutade inte värre än att vi tog en senare färja.
Fire Island var huuuur mysig som helst, det låg små hus som packade sillar och allt var i miniatyr jämfört med fastlandets hus. Tillslut kom vi fram till en mega lång och vacker strand, man kunde knappt tro att man var i NY. Den där ön ska jag garanterat besöka igen, fick lite svergie-känsla över själva "byn" eller vad man ska kalla det för det fanns inga bilar eller vägar på hela ön så alla cyklade runt för att kolla på allt. Lägger upp en jäkla massa bilder så att ni får se vad jag pratar om.




Sofia









Sofie


En strandcykel?


ön utan bilar var det... eller?














(jag försökte iaf)


cicci&samuel


sofia & sofia


Sofie




sofiiiiaaa






Avslutade dagen på Long beach med frozen yo på Tutti Frutti.

NU är jag helt slut. Har kört bil i flera timmar idag, känns som att jag har vart överallt på hela Long Island för att hämta och släppa av folk. Så nu är det sängdags för min del. Imorgon väntar en ny träningsvecka och sist men absolut inte minst avslutar jag veckan med en HEL LEDIG HELG, som dessutom är den första sen jag flytta hit så ni kan ju ana hur mycket jag verkligen längtar. Nästa helg är redan fullspäckad med planer och jag HOPPAS att vi kommer iväg till Six flags i New Jersey på söndag. Har alltid vart en dröm att åka dit! Så ikväll jag går och lägger mig med ett leénde på läpparna, sånna här dagar som idag som man verkligen NJUTER av livet.
Saknar er alla där hemma förresten!

<3


Weekend

Hejsan!

Jäklar vad den här helgen gick fort, har inte riktigt hängt med i svängarna här. Helgen började mer eller mindre lite kaotisk men det kommer sådana dagar också, lördagen därimot blev en riktig höjdare. Började dagen med att åka till Rosevelt field för lite shopping med Nellie och Linnea. Herregud va billig shopping det finns här, skulle kunna sätta sprätt på betydligt mer pengar än vad jag gjort men jag har vart en duktig flicka. (Jag vet att du är stolt över mig nu farmor när jag "håller i slantarna") Dock fick det följa med ett par snygga skor hem (och nu vet jag vad du tänker igen farmor, ett par till skor??? du som har så många) Mycket möjligt att jag har många par skor därhemma men inte här. Nåväl tillbaka till min dag, efter ett par timmar i mallet så blev det full gas hem för att göra mig i ordning för kvällen. På gårdagens schema stod det limousine åkning till NYC för middag på Lucky Chengs, på restaurangen bjöd transorna på shower och lapdance. GALET var bara förnamnet! Dock kan jag väl inte riktigt förstå valet av restaurang för en födelsedagsmiddag med 14 åriga pojkar. Trodde allvarligt att deras ögon skulle ploppa ut när de såg ladieboysen. Efter några galna timmar på restaurangen kom vår limousine och hämtade upp oss igen för att sedan bege oss till Serendipity som är ett världskänt dessert ställe, men väl framme var det väntetid på 40 min för att bara få ett bord så vi bestämde oss för att dra oss hemåt istället. Hade en jätte rolig kväll med grabbarna och Nellie! En helt okej kväll på jobbet;-)

Några bilder från gårdagen:


Grabbarna


Landon i mitten(mitt värdbarn)


Jag och Nellie


Landon


Bara en vanlig lapdance sådär


Livrädd kille


JÄTTE elak au pair fixade en liten surprise


Trötta killar på g hem

Hoppas alla är nöjda därhemma att jag tagit masssaaa bilder. Nu ska jag slänga i mig något lätt att äta sedan blir det film heeela kvällen. Puss och god natt <3

 

 


Follow your dreams

Hej och hå allesammans!

Kan börja med och säga att jävlar vilken dag jag haft. Började med att jag hämtade upp underbara Sofia kl. 10.00 sen åkte vi till Roosevelt field (en stor galleria) och spenderade några timmar där, åkte sedan och lämnade henne och så hem för att möta upp Peytie som kom hem från skolan. Sen har allt gått i ETT, matlagning, skjutsning, hämtning, förhindrat en jävla massa slagsmål mellan barnen, skällt på barnen, förhört inför prov, hjälpt till med läxor, kollat på tennismatch, städat, tvättat... ja allt. Nu är klockan 22.10 och JAG ÄR SLUT. Hann med allt det där på 3,5 h. Så det är snart dags att checka ut för min del!

I helgen fyller den äldsta killen 14 år och då ska jag och hans grabbgäng + Nellie bli upphämtade av en limousine som sedan ska ta oss till NYC för att äta på Lucky Chengs, där är (servitörerna/servitriserna?) transor, haha sjukt kul. Sedan hämtar limousinen upp oss igen och tar oss till ett jätte stort Frozen youghurt ställe där man kan välja bland hur många olika smaker och toppings som helst. Sedan får vi skjuts hem igen. Kommer bli spännade att spendera en hel kväll med ett gäng pubertetsgrabbar...

Har inte hänt jätte mycket den här veckan faktiskt, har haft strålande sol så har jobbat lite på brännan såhär i mitten av september. Dock börjar "hösten" komma till NY enligt min värdmamma, kommer bara vara 25-28 grader nu istället för över 30 grader.  Jobbigt läge!

Nä sängdags var det! Förresten har jag tagit ett beslut idag som ni kommer att få höra om senare i höst. TAGGAAAAD.

Puss och god natt <3

120911

Hej mina vänner!

Haft en underbar helg med härliga tjejor. Igår(söndag) så åkte jag och hämta upp Sofia och Nellie och åkte sedan ner till Long beach för att kolla runt lite. Det var faktiskt riktigt kallt nere vid stranden igår så vi bestämde oss för att åka till Beach house för lite mat, dock var det ett jäkla liv pga någon derby match i baseball. Ingen koll på det där men jäklar vad de skrek. Efter de så gasa vi hem till mig och köpte med oss lite Starbucks kaffe och frozen yo och mös lite hemma hos mig. Senare mot kvällen åkte vi och hämta upp en ny au pairkille i Rockville centre för att ha en liten Starbucks date, Cicci kom även och höll oss sällskap. En riktig myssöndag!

Idag har jag hunnit med powerwalk i en timme och även en sväng till King Kullen för att köpa lite mat. Nu ska jag föreberda lite mellanmål till den yngste som kommer hem om ca 10 min.

Lägger in lite bilder från gårdagen.

 
Long beach





 
boardwalken


Vad vore en vardag utan Starbucks...

Nu ska jag fixa lite nuddlar till Peytie som kommer hem om vilken minut som helst. Hej så länge <3

 

 

 


Loving life

Hejsan hoppsan!

Idag har jag spenderat en jäkla massa timmar i NYC. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag är kär i den här staden! Den har fanimej ALLT du kan tänka dig och man slutar aldrig att förvånas av något. Tog tåget 11.00 imorse till Penn station och mötte upp tjejerna, vi tog tunnelbanan till Soho för att strosa omkring lite och sedan gick vi och satte oss på en jätte mysig mexikans restaurang, det blev tacos och vattenmelon margaritas. Kan man ha det bättre?
Efter det gick vi ner till Chinatown för att kolla lite och helt plötsligt så hade vi vart där i 6 timmar, snacka om att tiden springer förbi. Men hinner åka in ett antal gånger till under mitt år... Tar mig cirka 30 min med tåget att komma in till city och det är fasiken inte fy skam. Mitt liv här är helt underbart! Går inte att beskriva vad det är som är så underbart men jag bara älskar det.

Idag har jag faktiskt vart duktig och tagit lite bilder!


Nellie & Clara


Sofia & Sofia




Var bara tvungen att lägga in den här bilden. En sjuuukt stor smyckesbutik(dock är det typ havla butiken på bilden) och sjuuukt billigt. Konstigaste av allt är att jag går därifrån TOMHÄNT för jag kunde inte välja något, det var FÖR mycket haha.

Ikväll ska jag bara vara hemma, de andra ska ut men jag jobbar. Lite tråkigt men det gör mig inte så jätte mycket, för jag är sjukt trött efter den här dagen så kommer somna tidigt ikväll.

Så till er därhemma god natt och för mig god kväll!

<3


090911

Hej hopp!

Har en jätte tråkig blogg just nu, jag vet. Men mina senaste dagar har sett likadana ut nu och det händer inte jätte mycket. Börjar dagen med en löprunda sedan frukost efter de bädda sängarna och göra några ärenden och helt plötsligt är kl. 3 och barnen är hemma... därefter går allt i ett. De senaste dagarna har även vart ganska jobbiga med barnen, de har lite svårt att komma in i rutinerna med läxor och sängtider så det har vart andra världskriget här om kvällarna, vilket resulterar till att jag är helt död om kvällarna.

I helgen jobbar jag som vanligt men vad som helst kan komma upp i mitt (ibland) spontana huvud. Något jäkligt garanterat är NYC på lördag! Looking forward.

NU: sääääängdags!

God natt gott folk <3


Raining

Hej allehopa!

Det är andra dagen det regnar här nu, inge kuuul! Vill ha sol igen ju. Hade ju plan på att ligga och sola nu när barnen börjat skolan på dagarna, men icke sa nicke. Imorse gick jag upp vid 9.00 för att springa, sedan hem för att duscha, bädda sängarna och sist men inte minst FRULLE. Blir lite mobbad här i familjen för att jag älskar frukost och att jag kan sitta och äta den i 1 timme om inte mer. Det är det bästa jag vet! En liten "tradition" som vi har hemma. (mamma och Lina ni fattar!)
Imorgon på min springtur ska jag ta med mig min kamera så ska jag smygfota lite hus som finns här. Jag säger bara HERREGUD vilka hus det finns här. Som taget från Cribs på MTV, helt sjukt!

På söndag är det 10 år sedan World Trade Center blev förstörda. Jag kommer att hålla mig borta från city, man vet fan aldrig med det här landet. Vad som helst kan hända!

OCH till min kära syster: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Önskar att jag kunde vara där för en dag. Hoppas du får en sjukt bra dag. Vill också säga att jag är SÅ glad för din skull att du fick det nya jobbet, du är såååå värd de. Ses snart! Älskar och saknar dig. <3


Nu ska jag göra mig i ordning sedan ska jag åka och komplettera det sista inför kvällsmaten ikväll:-)

Hejsvejs!

Labor day

Hejsan allihopa!

Haft en sjukt rolig helg med två dagars utgång. Och ja det blev utgång i lördags med men den här gången i NYC med ett gäng tjejer på någon nyöppnad club, kommer dock inte ihåg namnet. Man kan inte annat än älska NY, hela atmosfären är obeskrivlig.

Idag är det Labor day här vilket betyder att ingen jobbar och inga affärer är knappt öppna. Så idag har jag verkligen vilat upp mig ordentligt efter denna helg och åkt och fixat lite små saker. Så otroligt skönt när man börjar hitta till det mesta nu utan GPS. Nu har jag precis kommit hem från min värdmammas kompis Marcie, vi åt lite plockmat och prata skit. Heeelt slut efter en dag som denna;-)

Och sist men inte minst vill jag önska min älskade bästavän Josefine STORT grattis på hennes födelsedag. Jag älskar och saknar dig, hoppas du får en UUUNNNNNDDDEEERRRBBAAARRR dag!

Nu ska jag krypa ner och kolla på några avsnitt av SATC. Puss och god natt <3




Party in the USA

Hej allesammans!

Herrejävlar vilken kväll det var igår! Som sagt tog jag en taxi direkt efter jobbet igår ner till Long beach, mötte upp de andra tjejerna på Minesota's. Som jag nämnde tidigare så är det surftävlingar här i helgen så stället var proppat med surfare, jag klagar då inte;-) Hade sjukt kul iaf, behövde verkligen den där kvällen med tanke på hur jag var tidigare. Visst att jag skulle kunna börja grina här och nu för att jag saknar alla där hemma men jag älskar livet här och antar att det kommer att vara såhär ibland. Vi ses ju snart! Något som känns skönt är att mamma och Lina ska komma innan jul och hälsa på för lite julshopping och mys.

Idag har jag legat och solat med min värdmamma hela dagen och slappat. Inga barn i huset så skönt! Kvällens planer är inte hundra ännu, jobbar som vanligt fram till 11 halv 12. Skulle dock vara skönt att ha en hemmakväll men vi får se...;-) Nu ska jag gå och duscha av mig gårdagen och städa upp innan barnen kommer hem igen.

BTW har REDAN problem med att få ihop en korrekt svensk mening, tar mig minst ett par minuter att komma på vissa ord. Tar en jävla tid att skriva ihop ett inlägg ska jag säga er!

OCH förresten så är jag säääämst på att ta bilder, jag vet, ändring på de.

Jätte osammanhängande inlägg ser jag nu, aja. Hejsvejs!

030911

Hejsan allihopa!

(Sorry för dålig uppdatering.)
Idag var första gången jag kände mig nere här i USA. Bägaren rann över lite idag och jag kände mig jävligt ensam. Kan inte gå in på detaljer vad det är som gör att jag känner såhär men tro det eller ej ibland är det tufft att ta hand om barn. Man får inte ha åsikter eller uppfostra på något vis vilket gör att det blir för mycket ibland. MEN något jag ska göra klart för er att jag äääälskar livet här men jag saknar min familj och vänner så att det gör ont vissa stunder!
Ikväll efter att jag slutat vid ca 23.00 ska jag ta en taxi ner till Long beach för lite party, något jag verkligen behöver en dag som denna. Träffa vänner och vara lite svensk ett tag!

Måste bara skriva en rad eller två till min älskade farmor som är 83 år gammal och har precis lärt sig hur man går in på internet och jag vet att hon följer/läser min blogg nu. Så till dig farmor: Jag saknar och älskar dig!

Nu ska jag göra mig klar så att jag bara kan svira innan jag åker! Hejsvejs:)






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!