Happiness

Från bajs till glada nyheter!!!

Fick reda på idag att min älskade och saknade syster har bokat billjett till mig nu den 25:e juni OOOOOCH vilka kommer om 10 dagar om inte Pappa och Tina!!! Ska bli så mysigt och längtar tills jag får krama om dem :-D



Papi & Tina ♥


ÖVERirriterad

Japp en hel drös med mexikanare hänger just nu i vår bajskällare och sanerar den. De har vart här i 5 h nu och hundarna har skällt K.O.N.S.T.A.N.T. Känner mig skör i öronen och vill seriöst buda iväg dem med nästa fedex leverans!


I got nothing but love for you!

Hallå där!

Vilken helg, vilken vecka, vilken otroligt jobbig och seg måndag det var igår. Ja då var jobbveckan igång igen och min glidar vecka är slut. Kunde verkligen inte ha avslutat den bättre än den omtalade lördagen i NYC med Alesso på Pacha. Oh det var så bra, så bra! Svettigt, fel skor, jobbiga människor som tror att det är okej att pilla en i rumpan och ja alldeles för mycket folk. Men jag tror jag lyckades go with the flow och vara minst lika jobbig!
Bästa kvällen!!!!!!

Ja som sagt igår var det måndag och vad kan starta den nya veckan bättre än med en exploderad toa i källaren... Vilket ledde till kiss och bajs vatten i heeeeeeeeeeeeela källaren, eftersom ingen bor/är där nere särskilt ofta vet vi inte när detta skett. Så jag och min värdmamma har sysselsatt oss med att städa "bajskällaren" fram till cirkus 01.00 inatt. Glada? NEJ. Luktar det skit överallt? JA. Är jag glad över att jag valde att bo på övervåningen istället för källaren? JA.

Min lördags kväll består endast av videos så ni får underhållas av våra sköna stämmor och försök till att sjunga med i musiken. Dock dog min Iphone precis när Alesso börja spela men detta var vad som hann spelas in.

Enjoooy!










Jag vääääägrar

Konstiga drömmar, ett huvud som väger miljoner ton, ömma halsmandlar och väldigt trött... då börjar jag ana förkylning. Men jag vägrar verkligen att ligga och vara sjuk just nu när jag är ledig.

Dagen har bestått av häng på Long beachs boardwalk, Starbucks och kvällsmat på mallet. Jag glider verkligen bara runt just nu och jag rå gillar det. Imorgon är det fredag och Longbeachs gata står på schemat och som alltid vet man aldrig hur det slutar.

Mitt botemedel blir te, film och sova.
God natt.




Clara


Jag & Clara


Alesso baby!

Behöver jag säga mer än:

LÖRDAG. ALESSO. PACHA.



This means war

Var på bio i söndags och kollade på filmen This means war och ja jäklar vilken bra film. Rolig och snygga killar, komplett helt enkelt;-) Gå och se gå och se!!!!






Jag säger bara Tom Hardy t.h. oj oj oj...


Sushi on a belt

Hej mina vänner.

Glest med uppdatering, jag vet men har inte riktigt känt för det på sistonde. Fick en glad överraskning i söndags när min värdmamma glömt berätta att jag är ledig i en HEL VECKA. Oj så glad au pairen blev då:-)

Så jag har tokchillat dessa dagar och sysselsatt mig med det jag absolut bara måste och vill göra. Som t ex bakat min utsökta hallon cheesecake, shoppat, tränat, hängt med Clara, storstädat och bara komma ikapp med saker som man inte hinner med under arbetsveckor. SÅÅÅÅ skönt.

Idag eller snarare ikväll åkte jag och Clara in till the city för att äta middag. Har verkligen sökt med ljus och lykta efter en sushi restaurang där sushin åker runt på ett band OCH jag hittade en. Den ligger på 3 ave mellan 26 och 27 st och heter East Japanese restaurant, mycket god sushi och vi var två väldigt fascinerade svenskar kan jag lova. Och det bästa av allt var att hela personalen stanna upp och skrek välkomna på japanska när nya gäster kom!

Vi avslutade kvällen med en kaffe i Bryant park i varsin gungstol, pratade skit och skåda folk. Livet är inte så tokigt ibland ändå:-)






Claris


Smile, It's friday and...

IM OFF WORK!!!!

Lyckligare människa får man leta efter just nu. Om någon timme eller så intar jag helg och kvällen ska spenderas med Emily och precis vad som helst kan hända ikväll. Woop wooop!

Court time!!

Ni anar inte vilken skön känsla jag har i kroppen. Vet inte om jag berättade förut att jag blev stannad i november för fortkörning och fick en böter. Dessutom en böter på att jag var "för långsam" att ta fram mitt körkort. Polisen i mitt område är tydligen kända för att vara a**holes och självklart råkade jag ut för en.
Jag fick en kallelse till court för att få min "dom" av en domare, kan ju säga att saker går liiiite mer annorlunda till än i Sverige. Fick först gå fram i en stor domstolssal inför massa andra criminals och berätta vad som hände inför första domaren, sedan vidare till den domare som skulle ta beslutet om själva domen. Efter att jag berättat min otroligt hemska story för honom OCH årets bästa argument "but Im from Sweden" så kunde han inget annat än ta bort en av böterna och ändra den andra bötern till parkeringsböter på 150 dollar istället för 500 dollar.

Min värdmamma berömde mig för hur jag hantera allting. "You're an american now!" Just för att jag ljög, överreagera och överdrev. Vet inte om jag ska ta det som något positivt? Men men, så otroligt skönt att detta är över. Har legat och tänkt och oroat mig en lång tid och nu är det över, FINALLY!!!!!

Nu längtar jag till min lediga helg för att vara en wild swede.

God natt ♥

SIST MEN INTE MINST GRATTIS MIMMI OCH CLARA PÅ ER 20 ÅRS DAG, ÄLSKAR OCH SAKNAR ER!!


Jag & Mimmi i Tunisien


Clara & jag på Rhodos


Tålamod

Jag tror jag tappa tålamodet någonstans emellan 5:e och 6:e "aupair-månaden". Detta är inte likt mig och jag anser inte detta som en positiv sak. Jag är en bitch, en renrasad bitch.

Jag hoppas det växer tillbaka någongång i mitt liv! Jag behöver helg och ledighet. Punkt slut och god natt.


Just another Tuesday

Hallå där!

Tisdag och alla ♥ dag, jo visst jätte mysigt men för mig är det bara en vanlig tisdag med massa skjutsandes och tjat om läxläsning i princip. Okej kanske kan ge barnen en extra klapp på axeln idag bara för att vara lite kärleksfull ;-)

Höll inte min deal med mig själv förra helgen om inget festande... opsi. Men när någon säger: Va fan man lever bara en gång och du bor ju i NY. Då sviker min egna vilja lite och följer med strömmen. Ganska tragiskt men sant. Kul hade vi iaf! Mindre kul var att jag och min norska vän Emily satt fast i en ISKALL bil i 4 timmar, bakis, hungrig, törstig och ruskigt sliten på söndagen. Men kan lova er att pizzan 4 timmar senare har aldrig någonsin smakat så gott som då.

Faaan vad jag är sen i min planering idag, ungen kommer hem om 15 min och inte fan hann jag duscha efter årets jobbigaste träningspass. Återigen fan. Misslyckad dag...

Dags för klockan 3pm kaffet. Adios!


Det värsta jag vet är...

...När man har ont i huvudet och tuggar tuggummi samtidigt. Bara så ni vet.

Trevlig helg allesammans:-)


This is not a drive by

Tjenixen!

Det vankas helg och jobb för min del. MEN har fina planer ändå som t ex häng med min vän Clara och mys i city med shopping. Måste införskaffa mig lite saker från min måste-ha lista så att säga! Har lovat mig själv att hålla mig borta från festandet i helgen nu när jag kört stenhårt med träningen i veckan men känner mig själv alltför väl ibland att jag ska aldrig säga aldrig när det gäller den punkten!

Sofia även kallad Åland ringde mig tidigare för att berätta om hennes enastående sommarplaner och kan inte annat än säga ME LIKE!!!! Kommer jag ha mitt livs bästa sommar? Svar JA!


Till något helt annat så har jag abstinens efter min prins Chico. Mamma kan du expressbuda över honom till NY nu tack?! Åh lille råttis....



image description


070212

Hallå där!

Vilken helg jag haft!!! Ledig helg=party paaaarty. I fredags kom Clara och Patricia till mig för lite pregame innan vi tog taxi till Long Beach, där det som vanligt alltid spårar lite smått men på ett roligt sätt. Träffade tatueraren Chris Nuñez från Miami ink, vilket jag inte kopplade förän min kompis Emily stod och bölade om att någon kändis är här. Som sagt lite spårat.
I lördags vaknade ett slitet gäng upp hos mig och jag ägnade så gott som hela min dag i sängen till min norska vän Emily ringde och sa att jag var tvungen att färga hennes hår inför kvällen. På kvällens schema stod limousine åkning inne i NYC. Kände typ; Been there done that, men var gör man inte för sina vänner... skämt åsido;-) Hade några riktigt härliga timmar i limmon innan vi begav oss till clubben 409 Grove. Som jag förövrigt inte kan rekommendera alls, men kvällen var inte så dum trots allt. Hur jag kom hem halv 7 på morgonen är en annan femma men som min värdmamma skulle säga; crazy swedes levde iaf upp till sitt rykte denna helg.

NU over n' out. En normal sömn väntas och jag laddar för mitt träningspass imorgon!

LOVE.




Chris Nuñez & Emily


Emily, Samuel, Jag, Clara & Patricia





Samuel, Patricia & Clara


010212

Idag fira vi in den nya månaden med hela 17 grader varmt och solsken, NY vet hur man levererar väder 1 februari!!! Jag fick ett glädjeryck och bar mig ut på en springtur i T-SHIRT, Im lovin' it! Jag älskar våren mest av allt och särskilt när den börjar tidigare än förväntat, woho.

Ett annat glädjebesked är att min lediga helg börjar närma sig och jag har fin fina planer. Bl a limmo åkning i NYC och därefter utgång. Oj oj oj vilken helg det kan bli!

Bästa nyheten är att min fina vän Mimmi aka Stumpen kommer och hälsar på mig i hela 2 veckor i sommar, längtar sååååå

Nu är det slut med glada besked. Dags att sova och min tanke är att gå upp i tid imorgon... vilket jag vet inte kommer ske, men tanken var ju fin. LOOOVE.


Mimmi&Jag





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!